Çarşamba, Mart 31, 2004

ay zaten fotokopisini istiolarmış
nese :)
boazım arıooo.
yarıca bana transcript, diploma fotokopisi, les belgesi lazım. bi de sop.
iki tane yeni kısım açıcam bu arada
biri psikopatolojiyle iligli avşarın tavsiyesiyle
dieri sır
:=)
yenilik yabdım naıs olmuş?
uf.

Salı, Mart 30, 2004

sıkıldım.
bi de işte zaman zaman atağa geren içimdeki korku kızgınlık ve kendine yüklenme karışımı ağızımda kötü bir tat bırakan ama gitmemek için elinden geleni de yapan o his var ki... o geldiğinde ne yapacağımı pek bilemiyorum. yine her şey ter gidecek diye korkuyorum. çok istiyorum. bunun için çok çalıştım. bekledim. başka fırsatları teptim. ve şimdi pişman olmaktan korkuyorum. çok az pişmanlığım var benim.
ben gerginimm ben gerginiimmm gerginiiimmmm
akşamlarıma iş çıktı şu cümleleri yazdıktan bi on sanie soona

Pazartesi, Mart 29, 2004

neopets oynuoprum biras biraz kitap okuorum azıcık annemlerin yanında duruorum sona uyuorum sona heb aynı şey
akşamları hiç bişe yabamıorum beyin uyuşmuşluğu ve yorgunluktan. uyuz oluorum kendime.
aman ya.

Cuma, Mart 26, 2004

sefgilimi görücem olleeee
ayrıca ofiste oje sürdüm. az sona da makyaj yabıcam. ooh süferim be ben.
ey okur, çıldırtıcı kulak ağrılarım var, yarın resim dersine başlıorus, van gogh mu olucam başınıza nedir?
bu gün bütün salaklıım üstümde
rezervasyon formlarında tam bilet yeri işaretlemişim. sabah 9 da ofisi açmam gerekiyordu, 11de uyandım. etiketleri yanlış yere bastım. kim bilir daha nele yabıcam.

Çarşamba, Mart 24, 2004

sanırım sorun bende diil bi tek pırpıl ın sayfasındakilerde görünmüo.
3 sanie önce orda duran sitemeter birden bire kayboldu
nieki ama
yabamıorum.
bakalım olucak mı

Pazar, Mart 21, 2004

ayrıca çok sefgili murat boduroğlu bey kardeşimizi ve tuuuuçe sayko hemşiremizi gecenin sarhoşları ilan ediorum ben burdan, birisi (bkz. bodur) gece eve nası döndüğünü hatırlamıo, diğerininse son olarak sürekli ı cümleyi -gerek yok ben tek başıma eve gidebilirim- söyleyerek taksime meydanına doğru uzaklaştığı biliniyor. allahtan sağ salim evlerine vardılar her ikiside.
özet olarak ey okur süfer bi parti gelen herkes eğlendi çok sevindi. ayrıca sefgili ördek bey kardeşim de gerek danslarıyla gerekse şahsıma özel yorumlarıyla olsun gözlerimde yaşlar dudağımda bir minik tebessüm belirmesine sebep oldu. buradan ben gelen herkese teşekkür edior, gelmeyennere de çatlayında patlayın, biz süfer eğlendik diorum!
tabi bu arada burcu-avşar ikilisinin danslarıyla dj i kendinden aldıını söylemek yanlış olmaz sayın seyirciler. ama o avşarın güsellii tabiii.
sayın fırat yücel partiye katılamalarına rağmen bise o meşhur dans figürlerini sunmadılar kalbimizi kırdılar.
ayrıca danslarıyla yıldızlaşan diğer zatı şahanelerede burdan sizin önünüzde hürmetlerimi sunmak istiyorum:
muhteşem rock'n roll danslarıyla eser ve nil
bana klub havası koymaz ben seksi ve romantik dansederim tavırlarıyla afşin ve arzu
her erkeğin rüyası zetina dikiş makinası danslarıyla bengi ve ben
dans da yaparım kariyerde dansıyla itü elektirik grubu
bollywoodmusun mübarek gel hint dansını bizde seyret danslarıyla lale ve duygu
zara yaktı canımı dans aldı aklımı dansıyla tuuuçe sayko
üsküdar amerikanın gülleriyis dansın pirleriyiz danslarıyla yase, sumru ve nil üçlüsü
jean claude van damma dansıyla anıl erkek
hokkabazım ezelden gönlüm geçmes güselden dansıyla sezgi süferşahene
ve alkolum geldi bana dans ederim kıyasıya dansıyla murat boduroğlu
avşar ayrıca yastık göt göbek yabarak kendine süferdiiiii. zaten muhteşem danslarıyla yıldızlaşıp farklı partilere konuk dansçı olarak katılması için teklifler aldı. bi de bi de işte herkesler gelip bana süfer bi parti oldu çok eelendik muhteşemdi ne zamandır bööle elenmemiştik dediler bende böle çok mutlu oldum çünkü doom günüm için en çok istediim şey herkesin eğlenmesiydi. böle süfer di bööle yani çokkk süferdi!!! gelmeyenler utansın diorum ben burdan!
dün gece hayatımın en muhteşem partisi verildi bendeniz için, kendimle mi gurur duyiim yoksa sefgilim ve arkadaşlarımla mı bilemez oldum. Gecenin yıldızı kuşkusuz ki avşardı! ama parti başlı başına bir olay oldu. ben şeytan olmuştum zaten ama bir anda etrafımı palyaçoların saracağını hiç beklemiyordum. gecenin muhteşem palyaçoları, başta süfer palyaço avşar olmak üzere, sezgi, yasemin, elif ve beng bengi ye hayranlıklarımı ve teşekkürlerimi bir borç bilirim! o kadar çok dansettim ve eğlendim ki. bin bir yerden bin bir arkadaşım geldi. süfer hediyelerim oldu. ama parti aahhh o parti! bitmeseydi keşke hiç. gece rüyamda zaten açık havada bi sürü palyaço ile dansederken gördüm zaten kendimi.

Cuma, Mart 19, 2004

böcek büyüse dev ayağı yese mutlu mesut heyecanlı devam etsem günüme.
yarın çılgın parti olucak. keşke herkes eelense. yani ben eeleniim herkes eelensin kimse gerilmesin sıkılmasın. ben yeterince gerilip sıkıldım sonuçta.
kafaltı ettim, kave içicem. sona belki film sereder, belki çeviri yabarım. hava çok güzel. içimden sevinçli olmak isteyen bi böcek var ama en son sevinçli olduum zamanın gecesini hatırlayıp onu ezmek isteyen dev gibide bi ayak var. uf. bazen yani işte öyle. sıkıcı.

Perşembe, Mart 18, 2004

alllaaam çok korkuorum blogum görünmüooooooooo

Çarşamba, Mart 17, 2004

esnemekten tarumar oldum ey okur.
komik bişiler yazmak istiodum aslında. yani iyiyim ben bakın süferim aslında blogları yazmak için açtım sayfayı. öleyim belki de. belki değilim. nasılım belirsiz. belirsizliğin gerginliği mutsuz kılıyor beni. üf.
zaman geçmiyor. saat ilerlemiyor ve ben darallardan daral beğenerek oturduğum yerde paranoyadan paranoyaya koşuyorum. varoluşuma dair sorularım var ve ben cevaplarını bulabilecek güçte hissetmiyorum. iyiymişim gibi aslında. ama sanki biraz düşününce değilmişim sanki aslında. bir iki gün öncesine kadar içimde patlayan o derin enerjinin ve olumlu hayata bakışının yerini bir anda başka bir şey aldı sanki ve ben ne olduğunu bilemediğim için o şeyin sıkıyor beni. böle bişe işte.
sıkılmanın üst bir seviyesindeyim. içimde derin bir sıkıntı var ve çıkışını ya da sebebini göremiyorum durduğum yerden. kendimi zaman zaman her şeyden izole edilmiş ve bir çemberin içine hapsedilmiş hissediyorum. hiç kimseyle aynı dili konuşamıyormuşum gibi. kime derdimi anlatsam başka şey anlayacak gibi. şok öncesi çarşaflarla sarılıp bağlanmış gibi. olsa da bitse bu şok. çarşaflardan kurtulup rahat rahat nefes alabilsem.

Pazartesi, Mart 15, 2004

delice süslenip parfümlendim ayrıca. ama uyuyamadım hiç nedense gece abuk subuk rüyalar gördüm heb. çok sıkıcıydı yani.
bu gün benim doğum günüm. 25 yıl ve 46 dakika önce bu gün alman hastanesinde böürerek doğdum. evet. ben.

Cuma, Mart 12, 2004

muhteşem kırmızı yapraklı ağacımın yerinde yeller esmekte aman tanrım!

Çarşamba, Mart 10, 2004

Your Existing Situation
Readily participates in things that provide excitement or stimulation. Wants to feel exhilarated.

Your Stress Sources
Has an unsatisfied need to ally herself with others whose standards are as high as her own, and to stand out from the herd. Her control of her sensual instincts restricts her ability to give herself, but the resulting isolation leads to the urge to surrender and allow herself to merge with another. This disturbs her. as such instincts are regarded as weaknesses to be overcome; she feels that only by continued self-restraint can she hope to maintain her attitude of individual superiority. Wants to be loved or admired for herself alone; needs attention, recognition, and the esteem of others.

Your Restrained Characteristics
Exacting in her emotional demands, especially during moments of intimacy leaving her frustrated in her desire for a perfect union.
Feels that things stand in her way, that circumstances are forcing her to compromise and forgo some pleasures for the time being.

Your Desired Objective
Seeks the determination and elasticity of will necessary to establish herself and to make herself independent despite the difficulties of her situation. Wants to overcome opposition and achieve recognition.

Your Actual Problem
Afraid that she may be prevented from achieving the things she wants and therefore demands that others should recognize her right to them.

Your Actual Problem #2
Needs to be valued and respected as an exceptional individual, in order to increase her self-esteem and her feeling of personal worth. Resists mediocrity and sets herself high standards.
Quiz Me
burcu was
an Ignorant Serial Killer
in a past life.

Discover your past lives @ Quiz Me

çin yemeği
yemek yesek soona wilburu seretsem sona onu çevirsem. uuf.
biraz arşivleri okudumda eskisi kadar depresifliğimden ölmüyor gibiyim ha ne dersin ey okur?
çok daral bi gün. evime gidip uyumak istiorum ama bu ömür biticek iş bitmicek. güsel bişe olsa keşke hemen hop die. her şey tersine dönse güsel bi güne dönüşse bu ruh sıkan iç bayan hayattan bezdiren gün.

Pazartesi, Mart 08, 2004

uzun zamandır yüzüne hasret kaldıımız gökçe hanımla bu gün nihayetinde görüşebildik. kendisi atasözü dağarcığımıza kendi ürünü olan nadide bir deyiş katmakla kalmayıp günümüzü de aydınlatamyı bildler. aşşada yer alacak olan iş bu atasözü gökçe hanıma bizzat ve alenen ait olmakta olup kullanımı pek tabiy serbesttir:
ağzınla içersen g.tünden çıkar, g.tünle içersen ağzından.

Cuma, Mart 05, 2004

sabahki derin neşemin yerine tuhaf bir huzursuzluğa bırakmış olması da cabası.
dengesiz ruh hallerim beni canımdan bezdirdi dün irfan abinin kızı için büyük sulçuklu devleti ödevi yaparken tuğrul ve çağrı beylerin babaları mikailin onlar çocukken ölmesi ve onnarı büük babalarının yetiştirmesi, ardından onunda esir alınıp öldürülmesi aralarındaki derin kardeşlik bağı beni çok etkiledi, bi ara alenen gözlerim doldu yuh yani.
kahvemin sürekli aynı çok sıcaklık derecesinde olmasından hoşlanmazken ve onu ancak bi gıdım soğuduktan sonra içebilirken, kahvemi belli bir sıcaklık derecesinin altına düştüğü noktada içememekteyim. kahve içme hızımla oynayarak yaptığım çeşitli soğuma hızı yakalama deneylerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından - ki bu başarızlığın sebepleri daha sonra "işe dalmak ve kitaba dalmak- kahveniz bu kadar ihmal edilmeyi hakketti mi? isimli kitabımda incelenecektir- kendime kahveyi sıcak tutan termos- bardaklardan edinmeye karar verdim. fekat kafamı kurcalayan, kahveyi ilk hazırladığım haliyle deil azcık soğuduktan sonra içme ihtiyacımın bu duruma çomak sokması. şu durumda o zaman yapılacak tek şey azıcık soğuduktan sonra denen ısı miktarının ne kadar olduğunu öğrenmek, ve ardından sonra suyu o dereceye kadar ısıtıp sona hemen termos bardağa boca etmek. ne yazık ki başka çözüm göremiyorum. yaşasın dünya barışı, yaşasın son damlasına kadar zevkle içilen kahveler!
havanın yampiri olması son zamanlarda hafta sonuna has sıradan bir özellik haline gelmiş olsa da, yine de dünkü kar yağışının devam etmiyor oluşu, kalbimde temiz bir dünyaya açılan rengarenk bir pencere açmadıda ne yaptı dersiniz sayın seyirciler? nemli havanın bir türlü yurdum semalarıı terkeylemeyişi sebebiyetiyle her gün ağrıyan eklemlerime bir yenisi eklenirken, buna rağme inatla kendisini oradan oraya atan bendeniz romatizmal insan olduğu artık tıp çevrelerince de kabul görmüş şahsına münhasır bayılgan kişilik, inatla gezmekte, tozmakta, ve hatta çalışmakta ve somurtmaktayım. bütün bunların sebebini tek bir olayda aramak yanlış olacağı gibi zaman zaman adı lazım olmayan bazı totoriter figürlerin yarattığı pek çok olayda aranmasına kimsenin ağzını açıp da bir şey demeyeceği ortadır. hal böyleyken sitemeter ın 7000 e beş kala olması gururumu okşadığı kadar hasta ruhumdan dökülen savsak sayıklamaları okuyan bu kadar çok insan olduğunu bilmek omurgamın paranoyal bölgesinde binbir çeşit ürpertiye sebep olmaktadır. veleddallin amin.

Pazartesi, Mart 01, 2004

çok eğlenceli bir cumartesi gecesi geçirdim. dansettim. sohbet ettim. karanfilli djarum içtm ki süferdi çok sevdim. kışın pasını attık, irfan abinin deyimiyle.
hava sıcak olduğundan kelli kalaoriferler yanmamakta bu gün. ama bende sadece gömlek olduğundan kelli üşümekteyim. ayrıca rejime girmem farz olmuş bunu gördüm ben bu gün. ve girdim alelacele.
değişimler korkutucu olsa da bazen bir sürecin bitip yenisinin başlaması, hayatını kökten değiştireceğini bilmene rağmen, tuhaf bir heyecan ve istek uyandırıyor. ne olacak bilmiyorumç gidip öğreneceğim. ama daha gitmek için bir bir değişime girmem gerektiğini bilmek, büyük ipuçlaır vermiyor değil. tuhaf bir durum işte.
bi sürü iş yabdım hebsini bitirdim. yoruldum. güsel bi kahveyi bengiyi görmeyi hakettim.
görsem ya o zama artık.
. . .

Powered by Blogger