Cuma, Nisan 30, 2004

yani tabi bu kadar g?zel ba?lasada g?n sinir bozucu olaylar vuku bulabiliyor.
ya bi saç kestirdim kimse sallamıo hayret bişe yaaa. kırırım ben bu ofisi!
sınava çok az kaldı ey ahali haftaya çarşamba giriyorum sınava. 4 saat sürücekmiş.
ne yazıcam ki ben 4 saatte. kitabı yazsam o kadar sürer ilahi yani.
biricik sevdiceğim jokerler jokeri avşar bey bu hafta romantikliklerine romantiklik eklediler. kendilerine burdan sonsuz teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.
yerim seni ben beeeeee!!!!!
ne kadar zor bi hafta geçirmiş olursanız olun, bir gece önce ne kadar daralmış, ne kadar az uyumuş ve oranız buranız ne kadar çok ağrışımış olursa olsun, sabah kalkıp ofisi açmak için evden çıktığınızda gün size ne kadar uzun görünürse görünseün, köşe başında elinde bir demet karanfille sizi bekliyorsa sevgiliniz, sadece kötü bir gün geçirmek gibi bir olasılık ortadan kalkmakla kalmaz, dünya da sizin olur.
ben bu gün bunu gördüm.

Pazartesi, Nisan 26, 2004

ayıca 8000 i geçtik gözümden kaçtı zannetmeyin rica ederim.
güzel zamanları hatırlayıp böle biraz neşelendim ama yani iç skıntısından patlamak üzereyim sevgili okurcum yahu. master sınavım var iş yoğun sıkıldım böle çalışamıycam yetişmiycek die korkuyorum çok. dua et benim için tamam mı şekerim?
arada daha bi sürü güzel vakit geçirdim o ayrı tabi. birlikte süfer ders çalışabiliorus bi kere. sanırım aynı bölümde olsak tozunu attırıcakmışız ortalığın. ama kısmet işte neyse.
önce süper giyinip markize gittik. ben çarliston elbise giydim dikişli çorap dönemsel ayakkabı tüllü şapka dantel eldiven ve dönemsel çantaylaydım. avşar da kostüm kravattı ve fötr şapkası vardı. markize gittik ve orada çay saati menüsü ısmarladık ki muhteşemdi kendisi. arından crr de greta garbonun muhteşem güzelliğini borusan oda orkestrası eşliğinde dinledik. süfer uymuluyduk ortama. öyle güzel bi geceydi ki anlatmakla bitmez. siz özeti bilin yeter.
güzel bi gece oldu o gece :)

Salı, Nisan 13, 2004

belki olur hala. dur bakalım.
oysa bu günün güzel, mutlu yoğun, değişik bir gün olması gerekiyordu. hani? al sana kol saati.
ne kadar güzel uyanmıştım bu sabah 2 tencee üç kapak yüzünden bu hake getirilmiş olmam ayıp. ayıp resmen. haksızlık kısmını geçiyorum üstelik.

Pazartesi, Nisan 05, 2004

kendimi bi adaya kapatıp bütün seferleri iptal ettiresim var.
ya uf ya çok hastayım. uzun zamandır böyle hasta olmamıştım. bu havada, bu kadar çok işim varken bu kadar başımın ağrıması ve daha bi sürü fiziksel sorunumun olması haksızlık diil de nedir?

Cuma, Nisan 02, 2004

bööeaa.
uykum var. okulla ilgili yapmam gereken bir sürü işim var. hiç birini ve hiç bişe yani çok fena. bu sop denen şey korkunç. sadece düşünerek sop umu oluşutrmak istiyorum.
işte bir cuma sabahı daha. üstelik akşama kadar işeyim ve üstelik film seredemiycem. ve üstelik hayatımd ailk defa mini etek giymiş durumdayım. öle yani.
. . .

Powered by Blogger