Pazar, Kasım 28, 2004

sefgili blagır, her geçen gün blaglarına blaglar ekliorsun. seni çok sefiorum. böyle heb bizi daha iyiye daha güzele götürücek şeyler yabıorsun.
sefgili blagır ösellikle 2 gün önce hayata geçirilen rüya tabirleri blagını çok beendim. çok faideli bi eser olmuş. hep sürekli her sabah merak edip açıp bakıorum. çok güsel. herkes rüyalarını yasıo, başkalarını onnarı okuyup yorum yabıo isterse.
bence herkes o blagı okumalı sefgili blagır, bak ben hemen adresini yanıbaşıma kazıdım sefgili blagır, dierlerine söle onnarda eklesinler olur mu canım blagır,
hadi bakiim hadi.

Salı, Kasım 02, 2004

sabah 8.30 itibariyle okulda kendimi sürekli kafamın içinde bengiyle konuşurken yakaladım.
bazı mihraklar için bu durumun vehametini açıklayıcı bir belirti sanıorum.
bengiyi istiyorum ben.


çılgın alışveriş yaptık görgünle, sadece bişiler koklamaya girdiimiz body shop dan bi sürü şey aldık, artık biz görgünle bir çift eldivenin iki teki gibiyis. sona ben bi sürü külotlu çorap aldım.
ayrıca quil kişisinin verdiği kilolardan feyz alıp nutraslime başladım. fıstık gibi olucam altı aya görürsünüz hepiniz. bu günde teknolojik alışverişler yapıp mutlu olduk.
bi de ota boka alınmasın buluttan nem kapmasam her lafa paranoya yapmasam bu kadar yormasam kendimi ne güsel olucak hayat.
paranoyam tavana vurdu, depresif ataklarım depreşmiş durumda şirin falan da diilim sinirlendirmeyin beni.
pazardan ben 10 üzerinden 9 ila 6 arasında gidip gelen migren ağrılarıyla da uğraşıyorum çok korkunç
. . .

Powered by Blogger