Çarşamba, Mayıs 26, 2004

avşarın muhteşem mezuniyet hediyeleri sonunda geldi. o da çok beendi gibi geldi bana. ben de sevindim çok.
ayayay haftasonu da dünde güzel geçti.

Çarşamba, Mayıs 19, 2004

zırlaklığım üstümde. cornetto reklamlarına falan gözlerim doluo. deli mi ne.
felaketler haftasına hoş geldiniz. dört bir taraftan hastalık ve kayıp haberleri almamdan başka kendimi de sakatlamayı başarmış bulunuorum.

Pazartesi, Mayıs 17, 2004

gözüm alerji oldu bide . ne fena üf. hava bi tuhaf. işteyim. pazartesi sendromuyum.
düm çağrı geldi, çok mutlu oldum. böle süfer kitap okuduk film serettik. böle ne biliim. çağrıyla beraberken ikimizinde böle rahat olabilmesini çok seivorum. ooooh geniş geniş böle. kitap okuyalım mı çağrı? ay eveett! ben ödev yabiim sen angel ı seret kuçuk kız. tamam :)
çok salağım çıkartamıorum fotoğraf
:(
ayrıca cuma ve cumartesi günleri süferdi. çok içtik çok sarhoş olduk. tipimiz kaydı.
bide muhteşemler muhteşemi sevgilim benim master ı kazanmam şerefine hawai fişek patlattı. ben de onu şerefne sayfada patalıcam az sona.
nası kertenkelim muhteşem diil mi?

Cuma, Mayıs 14, 2004

bu gün çılgın kutlama günüüüüüü!
ama havaya bak
:(
ama olsun
:)
beni süfer süfirs beklio çatlıycam meraktan.
aaayyyyyy .
heycan doldum birden.

Pazartesi, Mayıs 10, 2004

ama nedense sevinemedim. böyle tuhaf bir sıkıntı düştü üstüme. geçen hafta olsa sevinirdim mesela. ama bilmiorum işte. neden böyle? geçsin ve sevinebiliim istiyorum. hele geçen sene olanlardan sonra. sevinebilsem keşke.
master a kaubl edildim. evet ben.

Pazar, Mayıs 09, 2004

daha demin 00.34 dü. ne zaman 01.04 oldu bu saat?
başım dönüo
zaten şehrim bana yeter.
canım blogum,
seni son zamanlarda ihmal ettim biliyorum. oysa sen her canım sıkıldığında, daraldığımda, mutsuz ya da mutlu olduğumda , kendimi yalnız hissettiğimde, kimsenin beni anlamadığını düşündüğümde burada beni bekliyordun. ama işte ben çok yoğuındum, bi de aklımı çelmişti diğer aktiviteler. özür dilerim. lütfen beni affet sevgili blogum, geçen yılbaşında seni banma hediye ettiler ben ne kadar mutlu oldum bilio musun canım blogum? Bi de o zamandan bu zaman zaman nasıl gçeti anlamadım canım blogum benim, atlatması çok zor gelen bir sürü şey oldu aralıktan beri. üzüldüm ben çok. gene üzülmekten çok korkuyorum çok. bengi amerikaya gidiyor sevgili blog, ben onu çok özliycem ama onun için çok da mutluyum. ani bööle tuhaf bi his, özliyceeni bilmek ama sebebinden mutlu olmak. bilmiorum lki canım blog bu hayat kimi nereye savuracak. ben sadece herkes olması gereken, onu mutlu edecek yere hgitsin istiorum. eğer biri dünyanın öbür ucunda mutlu olacaksa oraya gitsin. sevmek böle bişe sonuçta. o mutlusa be de mutluuym. benim şehirmde mutsuz olmasından sa başka şehirde mutlu olsun.

bi de süfer alışverilş abdımq
heheh netten insanalra sarmak çok eelenceli.
bi de yazabilsem.
az önce cep telefonunm üzerine bi şekilde vişne şarabı döktüm.sonra da onu yaladım. aallaaam çok irencim
normalde icq da yanlış yazdıım şeyleri takmam. sarhoşken takıp düzeltmem çok ilginç
bi de master sınavına girdim ben çarşamba günü. sonra geçtim sınavı. sonra mülakata girdim. salı günü belli olucak sonuç benim için dua edin mümknse.
tabi bi şişe vişne şarabını tek başıma içince sarhoş oldum. ama uzun zamandır böyle evde tek başımaçılgınca keyif yabmamıştım mutluyum. ama tabi saroj olmak klavye üzerindeki yetkinliğimi azalttı. yine de yetkinlik kellimesini akıl edebilmem hoş.
bu gün önce gigi yi izledim çin yemeği eşliinnde, sonra the prince and the show girl ü vişne şarabı eşliğinde. kaç ay önce almıştım anca izliyorum dvd leri. mutlu oldum.
öncelikle bu günün normal bir hale gelmesini sağlayacak ilk adımı atan nilime teşekkürü bir borç bilirim. canım benim o yaa!

Pazartesi, Mayıs 03, 2004

bu akşam mesela iş bittikten sonra çantamı hazırlayıp tatile gidiyor olsaydım.
kafamda patlıycak biliyorum.
uffff.
Çok yorgunum, beni bekleme kaptan.
Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman.
Beni o limana çıkaramazsın...
. . .

Powered by Blogger