Pazar, Haziran 27, 2004

bi sürü iş yaptık azıcık işimiz kaldı. ama ah şu gerzek nato zirvesi olmasaydı bi de var ya süfer olucaktı.
orta yerimdem çatlamak üzereyim. pazar sıkıntısının üstüne bi de yapmamm gereken fotoların olduu cdnin avşarda kalmış olması, ve bir türlü dvx imden ses çıkmaması da eklenince bölr orta yerimden cörtleme isteğiyle doldum. ufffffffff

Salı, Haziran 22, 2004

süfer süfer. bi daha düşündüm de cidden süfer.
avşarcığımın canımın doğum gününe çok az kaldı. süfer planlarım var süfer. yemede yanında yat o derece.
ziyadesiyle yorgunum tatile ihtiyacım var.
denizi uzun zamandır iki gün üstüste görmemiştim. çok özlemişim. ayağı incinmeden yapabilseydik böyle ne güzel olurdu. ama olsun başlangıç olur belki. dimi?

Pazartesi, Haziran 14, 2004

çok fena bi gün. başım ve kulağım ağrıo. sıkılıorum. hani şöle ufacık bi güzellik olsa inandırıcam kendimi düzelicene her şeyin ama yok ki işte üf.

Cuma, Haziran 11, 2004

işin en acıklı tarafı kendimi başına böyle bir olay gelmeyecek bir insan olarak görmemdi sanırım. o yüzden başlangıçta sadece şok olabildim. yani hak vermeye çalışıorum karşı tarafa hatamı bulmaya çalışıyorum sürekli ama yapamıyorum bu defa. kafayı yiycem.
bir insanın bir insanı sevmemesine saygı gösteririm. hatta anlayabilirim bile. ama bazı şeyleri anlayamıyorum işte. insanlara kızamamamın en büyük sebebi bir yerlerden edindiğim empati duygum biliyorum. kızgınlık duymamı engelliyor evet ama bu defa daha çok üzülüyorum.
en kötüsü kızamayıp, ama empati de kuramadan duruma üzülüp, anlayamadığım için kendime kızmak.
anlamadı kimse bişe ama olsun. ben kendime neden kızdığımı buldum.
kep töreni, mezuniyet yemeği. avşar bey de mezun oldular hayırlısıyla. içip yiyip sirtakiş yaparak kutladık mezuniyeti. bildiğimiz iki hareketi kombine ederek yaptığımız dansımızla pek çok kişinin dikkatini çektik ve sirtaki hocasının nerde öğrendiniz diye sormasına neden olduk. avşarı yunan sandılar hatta. güseldi eğlenceliydi. şimdi her yerim ağrıyo ama.

Çarşamba, Haziran 09, 2004

ayrıca eric bana nın hastasıyım
süfer süfer süfer
dün çok güseldi bi de. sefgilim süfer her daim günümü aydınlatmada. nazar değicek de böle içim pırpır edio arada. değmesin tamam mı?
ay 9000 olmuşus da geçmişiz bileee

Pazartesi, Haziran 07, 2004

az kaldıı yakında 9.000 olucas ey okur!
bi de alışveriş yabdım. biri seksapel öbürü normal ama güsel iki şey aldımç avşar a da çılgın bi gömlek aldık. lacivert böle. fıstık gibi oldu maşalla. son alır almaz cicilermisi giyip son derece şık bir çift olarak taksim semalarında boy gösterdik. pek sevimliydi. ayrıca lale ve onur çiftiyle oluşturduğumuz yüksek performanslı dedikodu quarteti takdire şayandı kanaatindeydim.
asıl bomba sevgili çağrı arkadaşımla sonunda gelebilen Harry Potter a gidişimizdi. Huşu içinde izledik filmi zaten. başlamasına kısa bir süre kaldığı vakit zaten yerimizde duramıyorduk. böle zıp zıp. çok heycannıydı. bu defa ki diğer ikisine göre çok daha başarılı olmuş kaanatimce. bizim ortak kanaatimiz yeni dumbledore un pek oturmadığı yönündeydi. zaten adama da uyuz oldum. dün bi röportaj vermiş işte orda, bana rol kim ne farketmez hebsini oynarım. dedi. şimdi buraya kadar normal ve takdir edilesi bir durum. ama oynayacağı karakterleri sadece iş olarak gördüğünü ve herhangi birini oynarken herhangi bir heyecan duymadığını söylemesi beni uyus etti. şekspir oyuncususun sen silkelen ve kendine gel hadi bakiim aaa!
dün truvaya gittim. zavallı hektorun başına gelenleri gördüğümde böle zırıl zırıl ağladım. bi de ilk yarının sonunda paris le dier yunanşı amcanın dövüşünü seyerdemedim ne yazık ki çünkü idrar kesem bana ufak bir oyun oynadı ve ben koşarak tuvalete gitmek durumunda kaldım. ama olsun.

ayrıca öyle ya da böyle orlando bloom un hastasıyım.
karman çorman bir cumartesi günüydü. yoruldum ama çok da eğlendim. benim artık bi webcam ım ver hem. sevdiceğimin üstün yardımları ile bilgi yarışması galibi olduk süferdi. Tekne gezdik yemek yedik göbek attık. Ama en muhteşem görüntüler -ki hiç silinmiycekler kafamdan- avşarın şahsıma özel tek kişilik dans gösterisiydi. İyi dansettiğinden zaten haberdardım ama yani bu öte bişeydi. avşar dansetti ben ağzım bir karış açık, suratımda aptal bir mutluluk sırıtışı hayran hayran sevgilimi izledim. yani o ne koordinasyondur, o ne müziğe uygunluktur o ne rtim duygusudur o ne şukelalık, o ne seksapel, o ne lord of the danceliktir! avşar bey! burdan sizi açıklama yapmaya davet ediyorum.
ay bak içim bi hoş oldu gene dansı düşününce.

Cuma, Haziran 04, 2004

yoruldum ben. bazen herşeyden çok. bazen yok. uf.
. . .

Powered by Blogger