Cumartesi, Ekim 30, 2004

afgh
Your beauty is sweet! You are so incredibly
adorable that people love to saw how cute you
look. Beauty like yours can be characterized as
youthfullness. You probably look very young or
maybe even younger than you actually are. Your
a very timid person some of the time. (If you can't
see the pictures, go to my profile and look
near the very bottom)


What kind of beauty should you have? (girls w/ pics)
brought to you by Quizilla

Pazartesi, Ekim 25, 2004

nie göstermiorsun bloglarımı blogır
umudun gelip dayandığı bazı sınırlar var. daha fazlasını istemenin, beklemenin anlamsızlaştığı, belirli bir yolun kesiştiği yolların kalmadığı zamanlar.
varmak istediğim, olmak istediğim insan olmadığımı bildiğim ama artık o insan olabilmek için yaptığım seçim dışındaki bütün seçimlerin artık varlıklarını benim dışımdaki bir takım insanlar için sürdürdüklerinden emin olduğum bir dönemindeyim hayatımın. bundan iyi olabilir miyim? evet. peki bundan farklı olabilir miyim? bu sorunun cevabını bilmiyorum.
yaşadıklarım, yaşamadıklarım, bildiklerim, hiç öğrenmediklerim, tanıdığım insanlar ve yanımdan akıp gidenler beni bu gün olduğum noktaya getirdiler. kendime kattıklarım ve kendimden çaldıklarım sayesinde böyle bir insan oldum. Artık geriye dönemem. içimdeki hiç bir izi, tek bir çentiği bile yok edemem. bundan sonra ancak benliğimin izin verdiği ölçüde değişebilirim. bambaşka bir insan olamam. hayatımdaki herkesi çıkartsam, yaptığım her şeyi bıraksam, bu çok sevdiğim şehirden, bu ülkeden uzaklaşsam bile kendimden, öğrendiklerimden, hafızamın derinliklerinde bir gün ortaya çıkmayı bekleyen ya da zaman zaman zihinim ziyaret eden anılarımdan kurtulamam. seçeceğim yeni dostlar, gideceğim yeni yollar hep kafamın içinde biriken milyonlarca sesin yansıması olacaklar.
hayatımdan memnunum, içindeki insanları seviyorum, ve yapacaklarımdan memnunum. durup önümde uzanan yola baktığımda kendimi iyi hissediyorum. sadece zaman zaman bu kadar -göreceli- belirli bir yolu sonuna kadar yürümek anlamsız geliyor bana.
bu gün işte illegal olaraktan son günümdü. yani gidicem gene ama böle eşyalarımı topladım. kaset dosyalarını tunca devrettim falan. böle acayip hüzün yabdım sona. içim burkuldu. 2 seneden fazla oldu ne de olsa ne biliim. çok seviorum ben iş arkadaşlarımı beni unutmasınnar lüffen tanrım.
20. 10. 2004 itibariyle çağrı hanım efendi leziz şahsiyet letafetli insan akrep burcu kadını, benim menajerim olmak talihsizliğine uğradılar. kendisine allahtan sabır sevenlerineyse sağlam sinirler diliyoruz.
hazır mısın?
hazırım.

Salı, Ekim 19, 2004

şöle demek istiyorum.
bengieaaaaaaaaaaaaa
seni çok seviyorum ben.
görmeden yazdım ben. sona gördüm çok mutlu oldum.
ordan oraya koştum saatlerce ders dinledim ama bu gün ders benim sorumla açıldı böle o kadar da salak diilim die hissettim dünden sona ikinci sorum çok salaktı ama olsun. sefgilim çok şekerdi. çok romantikti. beni çok mutlu etti. en güsel şarap... en güsel peynir...

o otobüs şöförünü dövmek istiyorum beni paranı bozdur die indirip bastı gitti.
sona o ezilmiş kedi beni çok üzdü. sona hint çayı die bi yerde ingilizce konuşan insanlar arasında makale okuyup, bengi de orda böyle hissedio olmalı die düşündüm. sona dün elifle konuştum çok mutlu oldum.
görgünle süfer araştırma planlarımız var ama ben hep çok yorgunum ve çok uykum var. kış makyajımı yaptım bu gün güsel oldum. şişmanım ama zayıflıycam. bi ara yolda onunda kıçı benden küçük bununda benden küçük die gittim. vapurda dönerken karanlık çöküyordu ve istanbul çok güseldi.
bi sürü makale okudum ama en sevdiğim konuda olduğu içn bana hiç koymadılar.

dün birisi bana hayat nası gidio dedi. iyi dedim. çok memnunum hayatımdan. sonra durdum ve gülümsedim. evet memnunum hayatımdan.

Salı, Ekim 12, 2004

bi de sefkili avşar bey biriciğimi ve çağrı hanım canım ciğerimi türkiyeni iki outsatnding young person ı olmaları sebebiyle teprik ediorum burdan ben
ayrıca süfer bakımlar aldım kendime ii para bayıldım ama çok mutluyum
rımrımrım
ben feci yoğunum ey okur. her gün bi sürü makale okuorum. bilimsel oldum. felsefe psikoloji, gelişim cognitive havada uçuşmakta.
ayrıca deney design eylemekteyim ki çok zevkli kendisi. ama geçen hafta hem iş hem film ekimi vardı bu hafta çokçok iş var heb ofiste olmalıyım. bi de kalın makalelerim ve cuma gününe bir adet philosophy of mind paper ım var. üstüne üstlük biricik arkadaşım gökçeyi çok özledim o annesiyle bize misafirlie gelicek, sona nilin hediesi için yabmam gereken şeyler gitmem gereken yerler var. (ihihihihih merak etttt merak ettttt)
sonra eve gidip ütü yapmam onu bunu yapmam lazım.
böle kafam kazan gibi, bu gün derste- ki kendisi 9.15 de başlad ve 1.30 itibariyle bitti- böle havada sigara dumanları ve mavi ışıklar masanın üstünde de beyaz karıncalar görüodum. tabi bu uykusuzluğun verdii bişide olabilir bilmiorum.
ama mutluyum oley!!!
. . .

Powered by Blogger