Pazar, Ocak 21, 2007

ve işte büyük haber!

biz pek sevgili sevdiceğim volkan bey zat-ı şahaneleriyle evlenmeye karar verdik sevgili okur! önce evlilik kararı, sonra ailelerin durumdan haberdar olması, annelerin tanışması, ardından isteme seromonisi, üzerine alyans alışverişi derken haftaya cumartesi nişanlanıyoruz. yaza da evlenmeyi ve bundan sonraki hayatımızda oyun evi konseptli evimizde birlikte uyuyup birlikte uyanmayı diliyoruz. :)

5 Comments:

Blogger Otaku said...

Oğlan bizim kız bizim, heyoooo heyoooo.
Bu muhteşem durum karşısında, böyle şahane bir hayat düzenini kurabildiğiniz için sizi her ne kadar bir miktar kıskanıyor da olsam (ne bi miktarı be), sizlere böyle inanılmaz muhteşem şaka gibi güzel bir hayat diliyorum. Ayrıca bu kadar hızlı gelişmesine rağmen böylede güzel geçtiği için ayrıca tebrik ediyorum. Volkan düğündede artık 2 saat önceden gelir seni evden almaya, pijamalarınla çıkarsın.

4:47 ÖS  
Blogger myst said...

çok mutlu olun, mesut olun, valahi çok sevindim, arada böyle güzel haberler, dünyayı güzelleştirecek hareketler lazım... ay canım nasıl da herşey çok güzel olacak :)ayy valla benim içim kıpır kıpır oldu, seninki nasıl bir mutluluktur artı tahmin edemiyorum :)

10:05 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

Ya ben buyurken once birileri opusmeye basladi etrafimda - Aaa dedim cok sasirdim sonra alistim. Sonra birileri sevismeye basladi etrafimda, aaa dedim cok sasirdim (etrafta opusulmesine alismistim da ben daha kendim opusmemistim uzerinize afiyet). Simdi de etrafimda insanlar evlenmeye basladilar, ilk defa cok yakin bi arkadasim evleniyo, gariptir hic sasirmiyorum.

Bu evlilik olur, uygundur.

E artik benim de yuce onayimi aldiginiza gore (yok aileymis, yok istemeymis, alyansmis, bos bunlar, asil tehlikeyi simdi atlattiniz) hadi bakiim, eglenin bi suru.

12:58 ÖÖ  
Blogger spineless said...

ay ay.
iyi ki doğdun.
ay böyle denmez ne denir?
iyi ki evleniyosunuz mu?

hah, anneme sordum söyledi bi yastıkta kocayın!

heyo be :)

10:43 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

bi yastıkta oynayın e mi!
sizi şekerler sizi :)

mushu

1:53 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home

Powered by Blogger